Nye informationer om situationen hos Elite Fysioterapi og COVID-19

Vi har hos Elite Fysioterapi valgt at holde klinikken lukket frem til 30/3, for at gøre vores til at bremse smitten i det danske samfund.
Men vi ser det også som en vigtig og nødvendig ting at åbne op igen, i et omfang der er forsvarligt og relevant.
Vi vil følge sundhedsstyrelsens retningslinjer for behandling og iværksætter et akutberedskab der vil varetage akutte behandlinger.
Det vil sige at al ikke-kritiske behandlinger vil blive udskudt, til det er forsvarligt igen at holde fuldt åbent.
Allerede i dag kan du ringe til Elite Fysioterapi og snakke med Simone som er uddannet fysioterapeut. Hun ville kunne svare på de spørgsmål du måtte have. Hun vil også sammen med dig finde ud af, om du hører under kategorien som kritisk eller ej.
Hvis du ikke kommer igennem på telefonen, så er du meget velkommen til, at indtale en besked på tlf. svareren, eller også sende os en mail på info@elitefys.dk eller direkte til din behandler. Behandlerens mail kan du finde på vores hjemmeside.

Vores telefontider er uændrede. Mandag til torsdag 8-15:30 og fredag 8-14

HUSK hvis din situation ikke er kritisk, så er der i stedet mulighed for at få online konsultationer med en af vores behandlere. De står stadig til rådighed med diagnosticering, råd og vejledning så du kan komme af med dine gener.
Du er selvfølgelig også meget velkommen til, at få en tele-/videokonsultation hvis du ikke har lyst til at komme på klinikken, eller måske er i hjemmekarantæne.

Sundhedsstyrelsen og regionerne har indgået aftale for online konsultationer således at har du en henvisning fra lægen kan du få telefon-/videokonsultation til 151,75kr.

Takster for behandlinger udenfor sygesikringen i vores akutberedskab kan du læse her.

Pas på hinanden.

De bedste hilsner fra Elite Fysioterapi.

For spørgsmål, send os en mail på info@elitefys.dk

Japansk Lifting på Vesterbro i København

Zoneterapeut hos Elite Fysioterapi Mia Tronhjem Hübbe 

Vores zoneterapeut Mia behandler børn og voksne med stor ekspertise og kan afhjælpe en lang række lidelser. Du kan læse mere om behandlingen nedenfor.

Links:

Japansk Lifting, Gua Sha og Cupping.

Japansk Lifting, Gua Sha og Cupping teknikker giver hver især et resultat, men kobler vi dem sammen i EN behandling ser vi et langt bedre resultat.

Ved stress, sygdom og muskelspændinger kommer der dybe rynker og hævelser i ansigtet. De fine rynker omkring øjnene og munden kommer oftest af manglende kollagen og elastin. Behandling med de 3 teknikker øger blodgennemstrømningen i muskler og bindevæv. Den tilfører ilt til cellerne og hjælper lymfesystemet med at udskille affaldsstoffer. Behandlingen regenererer celler, muskler i ansigtet og bringer kroppens organer i balance.

Behandlingen er en kombination af massage med Gua Sha sten, kinesisk Cupping, akupressur, ansigtszoneterpi og en meget dybdegående muskelstimulering af muskler og bindevæv i ansigtet.

Læs mere her omkring Japansk Lifting og hvordan en behandling foregår hos mig: 

https://www.feetncare.dk/japansk-lifting-gua-sha/

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et svar på din henvendelse. OBS: GEBYR VED UDEBLIVELSE.