Nye informationer om situationen hos Elite Fysioterapi og COVID-19

Vi har hos Elite Fysioterapi valgt at holde klinikken lukket frem til 30/3, for at gøre vores til at bremse smitten i det danske samfund.
Men vi ser det også som en vigtig og nødvendig ting at åbne op igen, i et omfang der er forsvarligt og relevant.
Vi vil følge sundhedsstyrelsens retningslinjer for behandling og iværksætter et akutberedskab der vil varetage akutte behandlinger.
Det vil sige at al ikke-kritiske behandlinger vil blive udskudt, til det er forsvarligt igen at holde fuldt åbent.
Allerede i dag kan du ringe til Elite Fysioterapi og snakke med Simone som er uddannet fysioterapeut. Hun ville kunne svare på de spørgsmål du måtte have. Hun vil også sammen med dig finde ud af, om du hører under kategorien som kritisk eller ej.
Hvis du ikke kommer igennem på telefonen, så er du meget velkommen til, at indtale en besked på tlf. svareren, eller også sende os en mail på info@elitefys.dk eller direkte til din behandler. Behandlerens mail kan du finde på vores hjemmeside.

Vores telefontider er uændrede. Mandag til torsdag 8-15:30 og fredag 8-14

HUSK hvis din situation ikke er kritisk, så er der i stedet mulighed for at få online konsultationer med en af vores behandlere. De står stadig til rådighed med diagnosticering, råd og vejledning så du kan komme af med dine gener.
Du er selvfølgelig også meget velkommen til, at få en tele-/videokonsultation hvis du ikke har lyst til at komme på klinikken, eller måske er i hjemmekarantæne.

Sundhedsstyrelsen og regionerne har indgået aftale for online konsultationer således at har du en henvisning fra lægen kan du få telefon-/videokonsultation til 151,75kr.

Takster for behandlinger udenfor sygesikringen i vores akutberedskab kan du læse her.

Pas på hinanden.

De bedste hilsner fra Elite Fysioterapi.

For spørgsmål, send os en mail på info@elitefys.dk

Kostvejledning

Er du altid sulten, når du er på kur?
Er du træt af vægttab baseret på forbud og restriktioner?

Er vægttab for dig forbundet med sult? 

Så er det på tide, at du prøver noget nyt, hvor du får lov til at spise dig mæt! Ingen mad er forbudt!

Kostvejledning hos Martin Prassé er baseret på en indsigt i fysiologiske mekanismer i kroppen, vi kan udnytte til din fordel.

Vi introducerer dig til et simpelt system, der med små justeringer giver store resultater. Det hele på en sund og tilgængelig måde.

Priser for kostvejledning

  • Første konsultation (60 min), inkl. kostregistrering, kostplan, samt måling af fedtprocent, vægt og taljemål: 1000 kr.
  • ½ times opfølgende coaching samt registrering af fedtprocent, taljemål og vægt: 300 kr.
  • Kostforløb: Første konsultation + 5 opfølgninger 2250 kr.

Bestil tid til kostvejledning på 33 12 32 48 eller skriv til os via sidens kontaktformular.

Sund kost er ikke et spørgsmål om ekstremer, men balance!

Få kostvejledning på basis af anerkendt videnskab og sund fornuft.

Hvorfor er min kost så vigtig?

Fundamentet til en stærk og funktionel krop bygges af de elementer, du indtager via din kost. Den mad du spiser kan give dig overskud, vitalitet samt fysisk og psykisk styrke. Men den kan også gøre det modsatte.

Hvad bygger kostvejledning hos os på?

Baggrunden for kostvejledningen hos Elite Fysioterapi er en indsigt i fysiologiske mekanismer i kroppen, som kan udnyttes til din fordel.

Små justeringer kan give store resultater på en sund og tilgængelig måde, hvis man kender til genvejene.

Effektiv behandling efter helhedsprincippet

På klinikken Elite Fysioterapi er vi et ungt og dynamisk team. Vi behandler vi ud fra et helhedsprincip, hvilket vil sige en erkendelse af, at problemer et sted i kroppen kan have sin årsag et andet sted i kroppen.

Vi kender alle til, hvordan en skævhed i ryggen forplanter sig og sætter spor hele vejen op og ned gennem bevægapparatet. På den måde kan en smerte eller spænding et sted i kroppen have sit udspring et helt andet sted – den indsigt er essentiel for at behandlingen kan være effektiv. For at få den bedste effekt kan det derfor være en fordel at bringe flere forskellige behandlinger i spil.

De bedste tværfagligt

Derfor er det så vigtigt for os at være de bedste tværfagligt! Vi har sammensat et team af dygtige behandlere med forskellige specialer. Det betyder, at vi kan tage hånd om hele behandlingen, uden at du skal skifte behandlingssted.

Vi kan tilbyde dig alle typer behandling inden for:

  • Fysioterapi
  • Osteopati
  • Massage 
  • Zoneterapi 
  • Personlig træning
  • Afspændingsterapi

Vi vægter faglighed meget højt! Derfor følger alle vores behandlere nøje den faglige udvikling inden for deres felt, så du kan regne med, at din behandler altid er opdateres med de nyeste tendenser, viden og færdigheder inden for sit speciale.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et svar på din henvendelse. OBS: GEBYR VED UDEBLIVELSE.

Vi er medlem af: