Nye informationer om situationen hos Elite Fysioterapi og COVID-19

Vi har hos Elite Fysioterapi valgt at holde klinikken lukket frem til 30/3, for at gøre vores til at bremse smitten i det danske samfund.
Men vi ser det også som en vigtig og nødvendig ting at åbne op igen, i et omfang der er forsvarligt og relevant.
Vi vil følge sundhedsstyrelsens retningslinjer for behandling og iværksætter et akutberedskab der vil varetage akutte behandlinger.
Det vil sige at al ikke-kritiske behandlinger vil blive udskudt, til det er forsvarligt igen at holde fuldt åbent.
Allerede i dag kan du ringe til Elite Fysioterapi og snakke med Simone som er uddannet fysioterapeut. Hun ville kunne svare på de spørgsmål du måtte have. Hun vil også sammen med dig finde ud af, om du hører under kategorien som kritisk eller ej.
Hvis du ikke kommer igennem på telefonen, så er du meget velkommen til, at indtale en besked på tlf. svareren, eller også sende os en mail på info@elitefys.dk eller direkte til din behandler. Behandlerens mail kan du finde på vores hjemmeside.

Vores telefontider er uændrede. Mandag til torsdag 8-15:30 og fredag 8-14

HUSK hvis din situation ikke er kritisk, så er der i stedet mulighed for at få online konsultationer med en af vores behandlere. De står stadig til rådighed med diagnosticering, råd og vejledning så du kan komme af med dine gener.
Du er selvfølgelig også meget velkommen til, at få en tele-/videokonsultation hvis du ikke har lyst til at komme på klinikken, eller måske er i hjemmekarantæne.

Sundhedsstyrelsen og regionerne har indgået aftale for online konsultationer således at har du en henvisning fra lægen kan du få telefon-/videokonsultation til 151,75kr.

Takster for behandlinger udenfor sygesikringen i vores akutberedskab kan du læse her.

Pas på hinanden.

De bedste hilsner fra Elite Fysioterapi.

For spørgsmål, send os en mail på info@elitefys.dk

Referencer

– Andres erfaringer med Elite Fysioterapi

Takket være Jakob, kan jeg forblive skadesfri & dyrke min sport på absolut eliteplan - både nationalt og internationalt. Han kan sætte kroppen på plads på et splitsekund og giver mig altid en bedre forståelse for min krop. Ganske enkelt uundværlig

- Karen Barbat, Tennisspiller

Da jeg lige var blevet gravid med mit første barn, fik jeg pokkers ondt i ryggen.

Jeg fik anbefalet en fysioterapeut hos Elite Fys med speciale i gravide, og da hun havde behandlet mit skæve bækken to gange, fik min ellers problematiske ryg en fremragende graviditet. Derfor tøvede jeg heller ikke, da jeg umiddelbart efter anden fødsel fik store smerter i bækkenet, selv om lægen sagde, at det ikke sad skævt.

Christina fjernede med en enkelt behandling alle de smerter, som lægen havde tilskrevet alt muligt andet, og jeg anbefaler alle gravide eller post-gravide lige at kigge et smut forbi Elite Fys for at undgå, at ryggen ødelægger den ellers så hyggelige tid. 

- Mette Cornelius, Landskamps-vært på Kanal5

Anna er fra årgang 2000 og hun er mellemdistanceløber i SPARTAs ungdomsstasning: SPARTA Comets. Træningen er en blanding af intervaller i høj fart; tempoløb og styrketræning, hvor kroppen belastes max. for at få et godt træningsudbytte.

Den hårdre træning betyder også at muskler og knogler kommer i ud yderpositioner – og her er Elitefys behandlinger lige netop hvad der skal til for at Annas krop kommer tilbage på plads, og skader undgås.

Anna kommer til behandling, når hun mærker at hendes krop er ude af synk. Dvs. behandling FØR skaden opstår. Anna er regerende dansk mester på 1500m og 3000m – med en pr. på 9:59:19.

- Anna Mark Helwigh, løber i SPARTA Comets 

Da jeg indledte samarbejdet med Jakob var det første krav, at det var en dygtig behandler med massere af erfaring bl.a. sportsskader. Jeg har kendt Jakob gennem mange år, da jeg selv har været i praktik hos ham i 7. klasse - snart 10 år siden, og derfor vidste jeg at han var den rette at gå til.

Mit forløb hos Jakob har hjulpet mig med en meget besværlig lyskenskade, og udover det har han opdaget mange småskader i opløbet, og behandlet dem så de ikke har udviklet sig til rigtige skader.

Jeg vil helt klart anbefale Elitefys til andre, da klinikken har flere gode behandlere. Hos Elitefys tager de sig god til at behandle den enkelte, og indleder du et samarbejde med Jakob eller de andre behandlere kan du være sikker på at de går i dybden med din skade, og sørger for at du kommer stærkere ud af forløbet. Udover det ser Jakob kroppen som helhed, og min erfaring med Jakobs behandling er, at den er meget skadesforebyggende.

- Christoffer Kongste Remmer, fodboldspiller i F.C. København