Nye informationer om situationen hos Elite Fysioterapi og COVID-19

Vi har hos Elite Fysioterapi valgt at holde klinikken lukket frem til 30/3, for at gøre vores til at bremse smitten i det danske samfund.
Men vi ser det også som en vigtig og nødvendig ting at åbne op igen, i et omfang der er forsvarligt og relevant.
Vi vil følge sundhedsstyrelsens retningslinjer for behandling og iværksætter et akutberedskab der vil varetage akutte behandlinger.
Det vil sige at al ikke-kritiske behandlinger vil blive udskudt, til det er forsvarligt igen at holde fuldt åbent.
Allerede i dag kan du ringe til Elite Fysioterapi og snakke med Simone som er uddannet fysioterapeut. Hun ville kunne svare på de spørgsmål du måtte have. Hun vil også sammen med dig finde ud af, om du hører under kategorien som kritisk eller ej.
Hvis du ikke kommer igennem på telefonen, så er du meget velkommen til, at indtale en besked på tlf. svareren, eller også sende os en mail på info@elitefys.dk eller direkte til din behandler. Behandlerens mail kan du finde på vores hjemmeside.

Vores telefontider er uændrede. Mandag til torsdag 8-15:30 og fredag 8-14

HUSK hvis din situation ikke er kritisk, så er der i stedet mulighed for at få online konsultationer med en af vores behandlere. De står stadig til rådighed med diagnosticering, råd og vejledning så du kan komme af med dine gener.
Du er selvfølgelig også meget velkommen til, at få en tele-/videokonsultation hvis du ikke har lyst til at komme på klinikken, eller måske er i hjemmekarantæne.

Sundhedsstyrelsen og regionerne har indgået aftale for online konsultationer således at har du en henvisning fra lægen kan du få telefon-/videokonsultation til 151,75kr.

Takster for behandlinger udenfor sygesikringen i vores akutberedskab kan du læse her.

Pas på hinanden.

De bedste hilsner fra Elite Fysioterapi.

For spørgsmål, send os en mail på info@elitefys.dk

Unni Lizier – Massør

Massør - RAB Godkendt

Unni Lizier

ul@elitefys.dk

BOOK EN TID HOS UNNI

Massage 

Om Unni Lizier

Unni er uddannet sports- og fysiurgisk massør og har været massør i klinikken siden 2013. Hun har dyrket triatlon siden 2009 og inden da cyklet og løbet en del og har på egen krop mærket hvordan massage kan virke både forebyggende, restitutionsfremmende og helbredende.

Hun kan behandle alle former for muskelspændinger hvad enten det skyldes sport, erhverv, stress, graviditet eller andet.

Hun arbejder meget professionelt med effektiv og dybdegående massage og sætter sig ind i patientens problem og har tæt samarbejde med klinikkens øvrige behandlere for at optimere behandlingsforløbet bedst muligt.

Unni tilbyder både halv- og heltimes behandlinger.

Priser (gældender per 1/9-2019)

Massage 30 min udenfor sygesikring. (Jacob og Unni) 295 kr.
Massage 60 min udenfor sygesikring. 550 kr.

Uddannelse

2014: Lægeeksamineret fysiurgisk massør hos Lasota Terapi Akademi

Kurser

2017 Gravidmassage, Triggerpunkter, Massage og manuelle teknikker for spændingshovedpine hos AM Massageskole
2018 Sportsspeciale kursus hos AM Massageskole.